top of page

Sandra – Personen bakom KLIIN.


Jag är en lugn, ödmjuk och mycket noggrann frisör som älskar att skapa. 
Jag syr, sminkar, ritar och målar även tavlor, samt skapar saker till barnen. Allt som kan skapas och pysslas med.  Men framför allt älskar jag att med min kunskap som frisör och öga för att se färg och form ta fram det bästa för varje individ utifrån deras behov. 

En riktigt bra klippning lägger grunden till en lättskött frisyr som ändå går

att variera. Jag är lyhörd och lägger stor vikt på tydlig kommunikation mellan

min kund och mig, så att vi tillsammans kan skapa något som du verkligen

trivs och passar i.

 

Uppvuxen i Örnsköldsvik där drömmen om att få bli frisör började redan i mellanstadiet då jag började klippa min familj och vänner. 

Idrott och hälsa är även något som har funnits med i mitt liv sedan jag var liten. Utöver det brukar jag och min familj vilja vara ute i naturen så mycket som möjligt och bara vara. Leva här och nu.

 

Tidigare i mitt liv prioriterade jag inte min egen hälsa, vilket bland annat resulterade i

alopecia (håravfall).

Sedan många år tillbaka har jag skaffat mig en enormt stark plattform att stå på och en extra stor tacksamhet och ödmjukhet för livet. Mat har även det varit en stor del av mitt liv och sen många år tillbaka har jag än mer börjat tänka på vad vi stoppar i oss och även hur den maten påverkar miljön/djuren. På den här vägen har jag nu sedan ett bra tag tillbaka landat i att jag vill jobba med växtbaserad hårvård.

 

Jag vill arbeta med något som jag anser är bra för både mig som frisör, kunden och miljön. Arbeta för att bygga upp håret och hårbotten.

Jag började denna resa i en liten salong utanför Arvika hos Helena Nilsson på Helenas kam och sax, där fick jag lära mig grunderna i växtfärgning. Helena har sin tur lärt sig ut av Ann-Christine Martinsson på Naturligtvis eco och Monica Nilsson på Monicas andrum. 

Inledde samtidigt ett samarbete, som fortfarande pågår med Lena Hellman på Friekosör i Stockholm där jag fått ännu bredare kunskaper. Ett samarbete som innebär att jag åker dit med jämna mellanrum som "gästfrisör", arbetar med kunder och fortsätter att utvecklas inom detta. En lära som kommer att pågå under många kommande år. För att sen även kunna ha möjligheten att sprida detta vidare till andra frisörer som är intresserade.​

Jag öppnade min salong i Duved i Jan 2020 efter en flytt till Åre kommun. Där fick jag en fantastisk klientell som jag tror och hoppas är med mig flera år framöver. Sommaren 2022 tog jag steget att vara närmare hemmet och barnen i Järpen. 

 
Min resa fortsätte till Järpen i min nya fina salong, precis vid vattnet. Där jag nu har fått ta emot ännu fler fantastiska människor.

Tillsammans med er kan fortsätta att utvecklas och bidra till en bättre hälsa, miljö och snygga hår.

Tack för att ni alla finns och gör min passion möjlig!

bottom of page