top of page

Hårvård för dig och naturen!


Jag använder produkter framtagna för att vårda, styla och färga hår som anses vara en naturprodukt! Produkterna är framtagna för att nå upp till salongskvalitet. 
Herbhubsweden – Ett varumärke från schampo till färg. Allt en frisör behöver för att arbeta växtbaserat – är d
et företag jag samarbetar närmast med. De strävar efter att konsumenten ska kunna använda så lite produkt som möjligt, men ändå få bästa möjliga resultat. Detta bidrar till minskad konsumtion, som leder till att vi gör ett så litet avtryck som möjligt på vår planet. Råvarorna är 100% växtbaserade och dom väljer när möjligt ekologiskt odlade råvaror. Hårprodukterna produceras i Sverige, medan borstar och kam produceras i Tyskland, gjorda i trä från hållbara odlingar. Dom strävar ständigt för att hitta producenter så nära produktionen som möjligt.

Växtbaserat innehåll


Råvarorna HerbhubSweden använder är noga granskade av deras kemist som ständigt ser till att dom använder de bästa råvarorna på marknaden – växtbaserade och när möjligt ekologiskt odlade.

"Vi tror att råvaror som stärker och vårdar ditt hår kommer från naturen och är så lite processade som möjligt. Desto färre led i produktionen desto bättre. Ekologiskt för oss betyder inga farliga besprutningsmedel, därav är småskalig odling bäst. Vi stödjer också passionerade företagare som vi tycker gör fantastiska jobb! Alla våra produkter är doftsatta med eteriska oljor som utvinns från örter och växter. Grunden i alla våra hårvårdsrutiner är ett aktivt örtavkok och en kallpressad olja. Färgerna som produkterna får, beror på vilken ört som använts. Med andra ord inga färgämnen för synens skull, bara vackra färger från örter!"

bottom of page