top of page

Behandlingar

Kvalitativ växtbaserad & ekologisk hårvård i Åre

 

- Klippning, Färg, Slingor, Frihandslingor, Toning, Bröllop, uppsättning, Inpackning, Styling, Frisk hår & Hårbotten, starka hår och noggranna konsultationer

 

Här nedan kan du läsa mer om mina olika behandlingar för att hitta den som passar just dig och din hårtyp. Du kan alltid kontakta mig om det är något du undrar över: 

Mejl: kliin@yahoo.com

Mobil: 073-5252547

(För er kunders skull och min egen, har jag alltid ljudet på telefonen avstängd under behandlingarna. Så om det är viktigt, skicka gärna ett sms)

caroline-o-brien-cAC4ZUUulFM-unsplash.jpg

Klippningar

Jag lägger extra vikt vid noggranna konsultationer, anpassar klippning efter virvlar, hårtyp med mera. En kvalitativ lättskött frisyr. Tvätt, föning och styling ingår alltid när du bokar en klippning. Det finns olika alternativ beroende på hur tjockt ditt hår är.

Slingor/Balayage

Balayage innebär en mjuk övergång från din naturliga färg i botten till ljusare i längderna. Antingen frihandsmålar jag, lägger slingor i papper, eller en kombination utav båda. Balayage ger en väldigt mjuk, knapp synbar utväxt. Jag använder endast tre ingredienser: lera, salter och väteperoxid, inga onödiga tillsatser.

Växtfärg

Växtbaserad hårfärg är olika delar av växter som torkas och mals ner till ett finkornigt pulver. Dessa pulver har olika pigment. Växtpulver blandas med varandra för att få fram önskad nyans. Tillsammans med kunden tar jag fram ett pigment som passar för just ditt unika hår.

Ingredicolor

En dansk färgserie som är framtagen och utvecklad just för gröna frisörer. Färgen skadar inte hårets struktur utan är skonsam, skyddande och ger en fantastisk, hållbar glans. Färgerna är fria från PTD, PPD, resorcinol, ammoniak, parfym, silikoner, phtalater och andra skadliga och allergi-framkallande ämnen.

Bröllop

En stor dag, en dag full av kärlek och eufori. Tacksamheten över att få vara en del av din dag, få se lyckan i dina ögon när allt är klart, när du strålar och är ditt vackraste jag! Den tacksamheten och lyckan är stor för mig. Några veckor innan din bruduppsättning behöver du komma på en konsultation hos mig för att jag ska kunna ge dig extra bra service på din stora dag.

Styling & övrigt

Kom och landa i min ljusa, härliga salong innan du går på fest. Jag formar, stylar eller sätter upp ditt hår som passar tillfället samt dina önskemål. Vissa vill ha det ganska enkelt, andra så mycket som dom bara kan. Vid behov av festfrisyr vill jag att du kontaktar salongen för konsultation, så att jag kan beräkna tidsåtgång

bottom of page